Σύνδεση

Dacia

Dacia Jogger: Πρώτες εικόνες-teaser από το επταθέσιο Dacia

H Dacia αφήνει πίσω της το Logan MCV και φέρνει στην αγορά το νέο Jogger, ένα σχετικά μικρό σε διαστάσεις αυτοκίνητο το οποίο όμως θα μπορεί να μεταφέρει έως και επτά επιβάτες.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την Παρασκευή και όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες θα είναι μία station εκδοχή των Logan sedan/Sandero, η οποία θα διαθέτει και στοιχεία από την πιο περιπετειώδη έκδοση Stepway.

Θα διατίθεται σε εκδόσεις με πέντε ή και επτά θέσεις και αισθητικά θα κρατά πολλά στοιχεία από την άκρως επιτυχημένη οικογένεια του Sandero, όπως τα εμπρός φωτιστικά σώματα με τα LED ημέρας, ενώ πίσω έχει κάτι από τα μεγάλα station wagon της Volvo με τα κάθετα φώτα.

Προς το παρόν δεν έχουμε εικόνες από το σαλόνι, αν και όπως είναι προφανές θα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με εκείνο του Sandero Stepway, αν και σίγουρα θα διαθέτει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην πενταθέσια διάταξη.

Μένει επίσης να δούμε αν να θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα μηχανικά μέρη και αν θα προστεθεί και κάτι πιο ισχυρό στην γκάμα των κινητήρων, με κάτι πιο ισχυρό που σαφώς και δικαιολογούν οι αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες του Jogger.

H επίσημη διαδικτυακή παρουσίασή του θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου και θα είναι το κεντρικό έκθεμα της εταιρίας στο περίπτερό της στην έκθεση του Μονάχου την επόμενη εβδομάδα, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στις αρχές του2022.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo