Σύνδεση

Lamborghini

ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ LAMBORGHINI CENTENARIO;

Θα κατασκευαστούν μόλις 40 από αυτές, 20 κουπέ και 20 κάμπριο, και πρόκειται για ότι πιο exclusive έχει κατασκευάσει ποτέ η Lamborghini. Ο λόγος για την ακριβοθώρητη Centenario η οποία ξεκίνησε να διατίθεται ήδη στους τυχερούς κατόχους της (περιττό να πούμε ότι έχουν πωληθεί όλες εδώ και καιρό).

lambo-centenario-1

Και ο πρώτος των πρώτων προέρχεται -σωστά μαντέψατε- από τα Εμιράτα. Πρόκειται για τον 32χρονο σεΐχη Rashid bin Humaid Al Nuaimi ο οποίος κατέβαλε το ποσό των περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να αποκτήσει την πορτοκαλί Centenario που βλέπουμε στις φωτογραφίες μας.

lamborghini-centenario-1

Η Centenario, η οποία παρουσιάστηκε πριν ένα χρόνο στην έκθεση της Γενεύης ως μοντέλο για να γιορταστούν τα 100 χρόνια από την γέννηση του Feruccio Lamborghini βασίζεται πάνω στο δάπεδο της Aventador SV αλλά διαθέτει ένα πολύ πιο εντυπωσιακό και ακόμα πιο ακραίο  σχεδιαστικά αμάξωμα.

lamborghini-centenario-8

Κάτω από αυτό βρίσκεται ο V12 των 6,5 λίτρων που αποδίδει 770 άλογα και 690 Nm ροπής, με την Centenario να χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για το 0-100 και την τελική της να ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi