Σύνδεση

Opel

OPEL: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η συγκρατημένη αύξηση των πωλήσεων αυτοκινήτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε συνδυασμό με την αποχώρησή της από τη ρωσική αγορά αναγκάζει την Opel να αναπροσαρμόσει το πλάνο της παραγωγής της, λειτουργώντας τα δύο εργοστάσιά της στο Ruesselsheim και το Eisenach με μειωμένο ωράριο.

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει είτε για 15 είτε για 25 ημέρες, προκειμένου να μειωθεί το στοκ σε ορισμένα μοντέλα της που έχουν περιορισμένη ζήτηση και βέβαια το κόστος που η διατήρηση του στοκ συνεπάγεται.

Η Opel είχε ανακοινώσει το Μάρτιο την αποχώρησή της από τη Ρωσία λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, ενώ μέχρι τότε είχε προϋπολογίσει πωλήσεις 80.000 αυτοκινήτων.

Συνολικά πάντως οι ιθύνοντες της μάρκας πιστεύουν πως οι πωλήσεις τους και φέτος θα σημειώσουν άνοδο.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi