Σύνδεση

Opel

OPEL ASTRA GTC 1.600 TURBO ME 200 ΑΛΟΓΑ

Η νέα έκδοση turbo των 1.600 κυβικών και των 200 ίππων του σπορτίφ Opel Astra GTC αφενός παίζει το ρόλο της κορυφαίας εκδοχής του όμορφου hatchback και αφετέρου αποτελεί τον προάγγελο του επόμενου βήματος σε ότι αφορά τo OPC Power Package.

O υπερ-τροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος έχει άμεσο ψεκασμό, αποδίδει όπως είπαμε 200 ίππων αλλά και 300 Nm με overboost, εξασφαλίζει μια τελική της τάξης των 230 χλμ./ ώρα, ολοκληρώνει το 0-100 σε 7,9 δεύτερα, έχει μια μέση κατανάλωση μόλις 6,6 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα και εκπομπές CO2 μόνο 154 γραμμαρίων.

Η τιμή αγοράς του Opel Astra GTC 1.6 Turbo των 200 ίππων ξεκινά από τις 24.150 ευρώ με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει και το Opel IntelliLink, που εξασφαλίζει εύκολη τηλεφωνία, πλοήγηση και ενσωμάτωση πολλών λειτουργιών ενός smartphone.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia

Αυτή η Ferrari 512 BBi είναι ένα θηρίο των ‘80s

Featured

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW