Σύνδεση

Aston Martin

Ο πατέρας του οδηγού της Φόρμουλα 1 Lance Stroll αγοράζει την Aston Martin;

Ο Lance Stroll, ο πιλότος της Φόρμουλα 1, χρωστά σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πατέρα του Lawrence. Ο οποίος τυγχάνει να είναι δισεκατομμυριούχος έχοντας κάνει περιουσία από την αναγέννηση εταιρειών όπως οι Pierre Cardin, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Asprey και Garrard.

Επίσης είναι ιδιοκτήτης της ομάδας της F1 Racing Point, που αποτελεί την μετεξέλιξη της Force India, ενώ είναι κάτοχος της ίσως μεγαλύτερης συλλογής ιστορικών Ferrari στον κόσμο.

Τώρα, σύμφωνα με φήμες για τις οποίες μάλλον ισχύει το όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, θέλει να κάνει ή έχει ήδη κάνει μια πρόταση εξαγοράς ενός μεγάλου ποσοστού της Aston Martin, η τιμή της μετοχής της οποίας κινείται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα -είναι στις 5 λίρες, τη στιγμή που έχει φτάσει και τις 17.

Ο Lawrence Stroll θέλει να επαναφέρει την παραδοσιακή βρετανική μάρκας στην κερδοφορία, ποντάροντας και στην αύξηση των πωλήσεων λόγω της παρουσίας της DBX, του πρώτου SUV της μάρκας. Ένα επιπλέον κίνητρο είναι βέβαια και η εμπλοκή της στην F1 ως σπόνσορας της Red Bull, καθώς επίσημα η ομάδα της τελευταίας ονομάζεται Aston Martin Red Bull.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, ενώ η Aston Martin, ως εισηγμένη στο χρηματιστήριο έχει και έναν επιπλέον λόγο για αυτό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi