Σύνδεση

Featured

Nissan GT-R T-Spec: Ο Γκοτζίλα ζει. Και βασιλεύει…

Μπορεί να έχει 14 χρόνια στην πλάτη του αλλά το εμβληματικό σπορ μοντέλο της Nissan εξακολουθεί να αντέχει. Να αντέχει και άλλες εκδόσεις και ναι, ομολογουμένως, έχουμε χάσει το λογαριασμό.

Οι πιο πολλές βέβαια αφορούν την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, όπου το σπορ μοντέλο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και σε αυτές βέβαια απευθύνεται και η έκδοση T-Spec των φωτογραφιών μας. Με το ειδικό χρώμα και τις ζάντες στο χρώμα του χρυσού.

Η εμφάνισή του πάντως παραπέμπει στο αυθεντικό R34 V-Spec, σε συνδυασμό με βελτιωμένη ανάρτηση, πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα, σφυρήλατες ζάντες της Rays και τονισμένες χρωματικά λεπτομέρειες κ.α.

Ο V6 με τα διπλά turbo των 3.800 κυβικών αποδίδει 572 ίππους, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για μια Final Edition με 700 ίππους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi