Σύνδεση

BMW

Οι πρώτες φωτογραφίες της ολοκαίνουργιας BMW X1 διέρρευσαν

Η πρεμιέρα της νέας γενιάς της X1 θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις λίγο πιο νωρίς διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες της.

Όπως μπορούμε λοιπόν να δούμε από αυτές η εμφάνισή της είναι μια εξέλιξη του νυν μοντέλου με μια ελαφρώς μεγαλύτερη μάσκα και νέας σχεδίασης προβολείς. Παράλληλα τα πίσω φώτα ακολουθούν το στυλ των πρόσφατων μοντέλων της βαυαρικής εταιρείας.

Στο εσωτερικό υπάρχει λογικά και αναμενόμενα το νέο ταμπλό των BMW – ψηφιακός πίνακας 10,7 ιντσών και οθόνη αφής 10,25 ιντσών- που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας.

Από κει και πέρα ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου έχει αντικατασταθεί από διακόπτη, ενώ η ελάχιστη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι τα 540 λίτρα. 

Οι κινητήρες θα είναι βενζίνης και πετρελαίου, ενώ πέρα από τις plug-in υβριδικές θα υπάρχει και η αμιγώς ηλεκτρική iX1.

Περισσότερα αύριο, οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot E-208 GTi: Η επιστροφή του θρύλου στην ηλεκτρική εποχή

Featured

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Τα έκαναν… μαντάρα με τα ονόματα των ηλεκτρικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ