Σύνδεση

Featured

Μετά το 2025 το νέο hypercar της Porsche λόγω μπαταριών

Μετά το τέλος της παραγωγής της 918 Spyder το 2015, η θέση της κορυφαίας Porsche παραμένει ορφανή, μέχρι η γερμανική εταιρία να προχωρήσει στην παραγωγή του επόμενου hypercar με τα σήματά της.

Οι φήμες θέλουν εδώ και καιρό το αυτοκίνητο αυτό να είναι στα σκαριά, όμως ο CEO της Porsche Oliver Blume δήλωσε ότι αυτή την εποχή άλλα σχέδια έχουν προτεραιότητα και κυρίως η επέκταση της γκάμας των ηλεκτρικών της εταιρίας.

Από τότε που η Porsche ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στο Le Mans το 2023, υπάρχουν έντονες φήμες ότι θα βγει στην παραγωγή η έκδοση δρόμου του αγωνιστικού της μοντέλου. Όμως ο Blume αφήνει να εννοηθεί ότι η Porsche θα κάνει αυτό το βήμα όταν η τεχνολογία των μπαταριών είναι ώριμη με βάση τις δικές της προδιαγραφές για ένα ηλεκτροκίνητο hypercar.

O ίδιος ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν το 2025. Αργότερα ίσως είναι πιθανό, είπε την συνέντευξή του. Η Porsche έχει ανακοινώσει ότι εργάζεται πάνω στην δική της τεχνολογία μπαταριών η οποία θα τους επιτρέπει να λειτουργούν ε υψηλότερες θερμοκρασίες έτσι ώστε να μπορούν να εφοδιάζουν αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το νέο FIAT Pandina στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured