Σύνδεση

Mercedes-Benz

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΒΑΡΙΤΙΚΗΣ MERCEDES S-CLASS PULLMAN ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως αυτές διατυπώθηκαν στο Reuters, η κορυφαία εκδοχή της Mercedes S-Class, η Pullman, η οποία θα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 2 μέτρα πιο μεγάλη από τη στάνταρ έκδοση θα είναι στη Γενεύη. Όπου με τα 6,40 μέτρα της θα καταλαμβάνει μπόλικο χώρο, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και ένα από τα πιο μακριά επιβατικά που έχει κατασκευάσει ποτέ η γερμανική εταιρεία.

Πέρα από το μήκος μεγαλύτερο, κατά 1 μέτρο, θα είναι και το μεταξόνιο προκειμένου να χωρά η 3η σειρά καθισμάτων, ο κινητήρας θα είναι ο V12 της S600, ενώ η τιμή της θα προσεγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Για το πόσο μεγάλη μπορεί να είναι μια λιμουζίνα μας δίνει η φωτογραφία που δείχνει τη στάνταρ S-Class δίπλα στην αρχέτυπη Pullman, την 600άρα τη δεκαετίας του ’60 που ήταν το αγαπημένο αυτοκίνητο των λογής λογής ισχυρών του τότε.

Γιάννης Σκουφής

MERCEDES-S-CLASS-PULLMAN

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το νέο Toyota RAV4 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Η νέα ηλεκτρική BMW M3 θα είναι πανίσχυρη και high tech

BMW

Τα SEAT Ibiza & Arona 2026 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζουν

Featured

Το νέο FIAT Panda Fastback θα έχει άλλη σχεδιαστική προσέγγιση

Featured