Σύνδεση

Hyundai

Mε ηλιακά πάνελ στην οροφή το νέο Hyundai Sonata

H νέα γενιά του Hyundai Sonata, εκτός από την υβριδική του τεχνολογία, έχει και κάτι ακόμα ενδιαφέρον. Η κορεάτικη εταιρία έχει επενδύσει την οροφή με φωτοβολταϊκά πάνελ, για πρώτη φορά σε μοντέλο της Hyundai.

Tα πάνελ καλύπτουν όλη την οροφή και βοηθούν στην αύξηση της αυτονομίας του αυτοκινήτου. Όπως υποστηρίζει η Hyundai, με έξι ώρες ηλιοφάνειας ημερησίως, μπορεί αν εξασφαλίζει επιπλέον 1.300 χιλιόμετρα.

Το νέο Sonata, που δεν θα διατίθεται στην Ευρώπη, υπάρχει η έκδοση Smartstream G2.0 GDi HEV η οποία εφοδιάζεται με το εξατάχυτο υβριδικό κιβώτιο και αποδίδει 150 PS (μαζί με το ηλεκτρικό μοτέρ η συνδυασμένη ισχύς είναι στους 195 PS) και 205 Nm ροπής.

Η Hyundai έχει ενσωματώσει αρκετές νέες τεχνολογίες ώστε να γίνεται πιο γρήγορα και ομαλά η μετάβαση από την μία λειτουργία στην άλλη, ενώ και η εξελιγμένη μετάδοση μπορεί και μεταφέρει την κίνηση αρκετά πιο άμεσα και πολιτισμένα. Παράλληλα υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα για την άνεση και την υποβοήθηση του οδηγού, με πιο χαρακτηριστικό την δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω ενός app στο κινητό τηλέφωνο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo