Σύνδεση

Volkswagen

Η ΦΤΗΝΗ ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ VW ΕΡΧΕΤΑΙ

Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες η Volkswagen αποφάσισε τελικά να προσθέσει στο πορτοφόλιό..

Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες η Volkswagen αποφάσισε τελικά να προσθέσει στο πορτοφόλιό της μια ακόμα μάρκα –την 13η συνολικά- η οποία θα είναι η φτηνή του ομίλου. Φυσικά η επωνυμία της δεν θα έχει σχέση με το VW και ο χώρος δραστηριοποίησής της θα είναι οι αναπτυσσόμενες χώρες και αρχικά η Κίνα με την Ινδία.

Τα φτηνά «Volkswagen» θα κατασκευάζονται στην Κίνα είτε από την FAW είτε από τη SAIC, με τις οποίες υπάρχει ήδη συνεργασία, ενώ σε περίπτωση επιτυχίας του όλου πρότζεκτ η παρουσία της νέας μάρκας θα επεκταθεί και σε άλλες αγορέςασιατικές καταρχήν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το πρώτο μοντέλο θα είναι έτοιμο προς τα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017 και θα κοστίζει το πολύ 7.500 ευρώ, ενώ ο στόχος είναι οι 500.000 μονάδες σε ετήσια βάση.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW

Lynk & Co: Το νέο 01 Plug-in Hybrid στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured