Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήρθε το τέλος για τη SsangYong που αλλάζει όνομα

Η SsangYong είναι η πιο παλιά αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας (ιδρύθηκε το 1954, ενώ η Hyundai το 1967) και η πιο πολύπαθη. Και αυτό γιατί και έχει αντιμετωπίσει σωρεία (οικονομικών) προβλημάτων και έχει αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες.

Από την πάλαι ποτέ Daewoo μέχρι την κινέζικη SAIC και την ινδική Mahindra, ενώ από πέρυσι ανήκει στον όμιλο της KG Group. H οποία σωστά αποφάσισε να της αλλάξει ονομασία. Λόγω των κακών συνειρμών που δικαιολογημένα υπάρχουν.

Έτσι αν υπάρξει και η έγκριση της γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα γίνει το Μάρτιο η νέα ονομασία της εταιρείας θα είναι KG Mobility. Κάτι που ίσως σημαίνει και τη μετεξέλιξη της SsangYong σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητικότητας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi