Σύνδεση

Featured

Η Mazda και πάλι στην Ελλάδα!

Η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και η βελτίωση της εικόνας της αγοράς του αυτοκινήτου -το 2018 οι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων αναμένεται να ξεπεράσουν για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης τις 100.000 μονάδες, με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο και για 110.000 (το απόλυτο ναδίρ ήταν οι 58.482 πωλήσεις του 2012)- οδηγούν την Mazda στην επιστροφή της στην χώρα μας. Και στην διάθεση της πλήρους γκάμα της, η οποία αποτελείται από τα  2, 3, 6, CX-3, CX-5, MX-5 κ.α.

Η ιαπωνική μάρκας ήταν παρούσα στη χώρα μας μέχρι και το 2015 μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας της ΕΛΜΑ. Η πτώχευση της τελευταίας οδήγησε στην απουσία της μάρκας από τη χώρα μας, ενώ αυτό υπάρχει είναι ένα δίκτυο 24 εξουσιοδοτημένων σημείων συντήρησης, τα οποία αναφέρονται στο www.mazda-gr.com.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στη χώρα μας θα δραστηριοποιηθεί απευθείας η Mazda Ευρώπης ή αν θα υπάρξει εγχώρια εκπροσώπηση. Ανεξάρτητα πάντως από το σχήμα η είδηση της εκ νέου επίσημης παρουσίας της Mazda στην Ελλάδα είναι αναμφίβολα καλή, ενώ αν τα πάντα είναι όπως παραπάνω τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη αναγγελία.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi