Σύνδεση

Featured

Η FISKER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ REVERO, ΑΛΛΑ ΩΣ KARMA (BINTEO)

Η Fisker, η μικρή αμερικάνικη εταιρεία που είχε εντυπωσιάσει με το Karma που από το 2011 έως το 2012 είχε κατασκευαστει αρκετές φορές, αποδεικνύεται τελικά πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Μετά λοιπόν από μια πτώχευση το 2013 και αρκετές περιπέτειες, απέκτησε νέο ιδιοκτήτη, τον κινέζικο όμιλο Wanxiang Group, νέα ονομασία –Karma και αναμένεται να επανακάμψει με ένα καινούργιο υβριδικό μοντέλο, το οποίο θα ονομάζεται Revero.

Το σύστημα πρόωσης του Revero θα είναι μία ριζικά αναβαθμισμένη εκδοχή αυτού του πρώτου Karma, που είχε turbo κινητήρα 2.000 κυβικών και δύο ηλεκτροκινητήρες, σε συνδυασμό με νέες μπαταρίες και αρκετά εξαρτήματα από τη BMW. Στα ιδιαίτερα τεχνολογικά του γνωρίσματα θα περιλαμβάνεται και μία ειδικής σχεδίασης οροφή με φωτοβολταϊκούς συλλέκτες, η οποία εν μέρει θα τροφοδοτεί με ενέργεια το όλο σύστημα.

Αν όλα πάνε καλά, τότε το Karma Revero, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως σε ένα περίπου μήνα και θα κατασκευάζεται στην Καλιφόρνια, θα αποτελέσει, σε περίπου 1 χρόνο από τώρα που θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του, έναν καλό αντίπαλο για το Tesla Model S.

Γιάννης Σκουφής

karma-revero-1

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το νέο FIAT Panda Fastback θα έχει άλλη σχεδιαστική προσέγγιση

Featured

Nissan: Η 6η γενιά του Micra περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Nissan

Το νέο Renault Clio είναι πιο ώριμο και ολοκληρωμένο από ποτέ

Featured

Το νέο Hyundai Ioniq 3 έρχεται τον Απρίλιο

Featured