Σύνδεση

Featured

Η VW επιβεβαιώνει την παρουσίαση του T-Cross μέσα στο 2018 (Video)

Σε ένα video που έδωσε στην δημοσιότητα η VW αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το 2018. Μέσα σ’ αυτά περιλαμβάνονται τα νέα Tiguan και Jetta, καθώς και μια σειρά νέων τεχνολογιών, μαζί με ένα μοντέλο-έκπληξη της σειράς iD.

Το πιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα νέο προκύπτει από την επίσημη πλέον επιβεβαίωση ότι θα παρουσιαστεί το μικρό SUV, με την ονομασία T-Roc. Πρόκειται για το αναμενόμενο μοντέλο της εταιρίας δίπλα στο Seat Arona, βασισμένο στο δάπεδο του Polo και με εμφάνιση και στιλ αρκετά νεανικό.

Αν επιβεβαιωθεί η εικόνα του video που μας δείχνει το πρωτότυπο Τ-Cross Breeze που είχε παρουσιαστεί στην Γενεύη το 2016, θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ μοντέρνο σχήμα, στον δρομο που άνοιξε το T-Roc ενώ σε ότι αφορά το πλαίσιο και τους κινητήρες (ή το ενδεχόμενο τετρακίνησης) τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα (αν και το πιθανότερο είναι να μοιράζεται πολλά κοινά με το Arona).

H επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει μάλλον στην Γενεύη τον Μάρτιο ενώ η παραγωγή του πιθανά να ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo