Σύνδεση

Porsche

Η Toyota θα κυνηγήσει το ρεκόρ της Porsche στο Nürburgring

 
Τη δόξα της Porsche φαίνεται ότι ζήλεψε η Toyota, η οποία δια στόματος του αρχηγού της ομάδας στο πρωτάθλημα WEC, άφησε να διαφανεί ότι θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ της Porsche στο Nürburgring. Έτσι λοιπόν ο Rob Leupen δήλωσε στο Μotorsport.com ότι θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει στο Ring και υποστήριξε ότι το δικό τους αυτοκίνητο θα είναι πιο γρήγορο από τις Porsche. 
 
Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναγγελία, ενώ και τα χρήματα που απαιτούνται είναι αρκετά για να γίνει μία τέτοια προσπάθεια.
 
Πάντως η συγκυρία είναι μάλλον με το μέρος της Toyota καθώς μόλις ολοκληρωθεί το τρέχον πρωτάθλημα WEC η κατηγορία LMP1 θα αντικατασταθεί από τα Ηypercars όπου και εκεί θα συμμετέχει η Toyota.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η Porsche έκανε το απίστευτο 5:19.546 λίγο μετά την απόσυρσή της από το WEC με μία 919 Hybrid με αρκετές μετατροπές. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με την Toyota με μία τελευταία παράσταση τoυ TS050 Ηybrid να δίνει την σκυτάλη στην επόμενη ημέρα της αγωνιστικής παρουσίας της ιαπωνικής εταιρίας στο πρωτάθλημα αντοχής.
Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi

Το νέο Kia Stonic έρχεται ανανεωμένο στην Ελλάδα (Τιμές)

Featured

Alfa Romeo: Ανανεώσεις για Giulia και Stelvio το 2026

Alfa Romeo

Νέο Omoda 5 SHS-H: Full hybrid SUV από 24.900 ευρώ

Omoda