Σύνδεση

Lamborghini

H Lamborghini βγάζει και… μέλι!

Μπορεί να είναι γνωστή για τα αυτοκίνητά της, όμως η ιταλική εταιρία έχει και μία ενδιαφέρουσα παράπλευρη δραστηριότητα.

Όπως μας πληροφορεί η ίδια η εταιρία, το 2016 είχε εγκαταστήσει περίπου 600.000 μέλισσες στο Lamborghini Park.

Από τότε και μέχρι σήμερα η εταιρία παράγει περίπου 430 κιλά μέλι ετησίως, το οποίο όμως δεν είναι για πούλημα αλλά το μοιράζει στους εργαζόμενούς της, ως δώρο για τα Χριστούγεννα.

Πάντως η Lamborghini δεν είναι η μόνη εταιρία που ασχολείται με την μελισσοκομία. Η Porsche για παράδειγμα ξεκίνησε με 1,5 εκατομμύριο μέλισσες και πλέον της έχει διπλασιάσει, φθάνοντας σε παραγωγή τα 1.000 μέλι ετησίως.

Η Bentley επίσης έχει τα δικά της μελίσσια στην Βρετανία, τα οποία μάλιστα φροντίζουν οι δικοί της εργαζόμενοι, αν και η παραγωγή της είναι χαμηλή από τις περίπου 300.000 μέλισσες που έχει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW

Audi TT Moment 2.0: Ο διάδοχος του ΤΤ με καρδιά από… Porsche

Audi

Νέα Corvette E-Ray: Υβριδική, τετρακίνητη και… αθόρυβη!

Chevrolet