Σύνδεση

BMW

H BMW σταματά την i3

Yπήρξε αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα του νέου αιώνα και ένα από τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά που άνοιξαν τον δρόμο στα σημερινά δεδομένα της αυτοκίνησης.

Παρά το ότι ακόμα και σήμερα παραμένει πρωτοποριακό ως σχεδίαση, φαίνεται ότι έφθασε η ώρα του για να περάσει στην ιστορία. Σύμφωνα με στέλεχος της BMW το τελευταίο i3 θα βγει από το εργοστάσιο μέσα στον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση αυτή σχετίζεται με την απόφαση της εταιρίας να παράγει το νέο Mini Countryman στο εργοστάσιο της Λειψίας.

Παρά τα χρόνια του, το i3 συνέχιζε να πουλάει καλά στην Ευρώπη, αλλά δεν θα έχει άμεσο αντικαταστάτη. Οι καταναλωτές και φίλοι της εταιρίας θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα μοντέλα της εταιρίας, και κυρίως στο Mini Electric ή στην επερχόμενη BMW iX1.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi