Σύνδεση

Ferrari

Η απόλυτη κόντρα της χρονιάς (Video)

H ηλεκτροκίνηση και οι πολλές και σημαντικές εξελίξεις στην σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία έχουν κάνει ιπποδυνάμεις των 1.000 ίππων μία σχετικά απλή υπόθεση. Και επιδόσεις κάτω από τα 2,5 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ/ώρα μία συνηθισμένη ιστορία.

Τρία από τα αυτοκίνητα που κάνουν εύκολα τέτοιου είδους πράγματα συγκεντρώθηκαν από το carwow σε μία κόντρα για το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής.

Πρόκειται για τρία μοναδικά αυτοκίνητα. Η Porsche 911 Turbo S με τους 650 ίππους και την τετρακίνηση. Η Ferrari SF90 με τα 1.000 άλογα και το Tesla Model S Plaid Με τα 1.035 άλογα.

Μιλάμε δηλαδή για τρία από τα πιο εντυπωσιακά και ικανά αυτοκίνητα που υπάρχουν σήμερα, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιδόσεις. Πατήστε το play και δείτε νικητές και ηττημένους σε μία διαδικασία με αρκετές εκπλήξεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Honda Dream Offers για το ZR-V

Honda

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi