Σύνδεση

F1

F1 Γκραν Πρι Σιγκαπούρης: Νίκη για Red Bull με Perez, αλλά…

Αν τελικά δεν του επιβληθεί κάποια ποινή, λόγω του Safety Car o Μεξικανός οδηγός της Red Bull θα είναι ο μεγάλος νικητής του Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Που μετά από τρία χρόνια απουσίας απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ιδιαίτερο είναι.

Ο Perez ξεκαθάρισε τα πράγματα από την εκκίνηση όταν πέρασε μπροστά από τον Leclerc που ήταν στην pole position. Αντίθετα ο Verstappen ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα χάνοντας πέντε θέσεις, ενώ σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα (7η θέση).

Οι Ferrari έκαναν στο 2-3 σε ένα Γκραν Πρι με αρκετά απρόοπτα λόγω καιρού -ο Leclerc τερμάτισε μπροστά από τον Sainz- και οι McLaren το 4-5 με τους Norris και Ricciardo, ενώ ο αγώνας δεν τελείωσε με αντίστροφη μέτρηση και όχι με τους προβλεπόμενους 61 γύρους.

Το επόμενο Γκραν Πρι είναι στην Ιαπωνία και στην πίστα της Σουζούκα  στις 9 Οκτωβρίου και εκεί ίσως στεφθεί μαθηματικά πρωταθλητής ο Verstappen.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo