Σύνδεση

Featured

Φοβερό ατύχημα του Breen με το Ford Puma στις δοκιμές του Monte Carlo (Video)

To επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά η φετινή σεζόν στο WRC, κλασικά με το Monte Carlo και με τα νέα αυτοκίνητα της υβριδικής εποχής.

Ήδη οι ομάδες βρίσκονται στη Νότια Γαλλία και κάνουν δοκιμές στους παγωμένους δρόμους, και τα προβλήματα ξεκίνησαν για κάποιους.

Όπως βλέπουμε στο video ο οδηγός της Μ-Sport Craig Breen είχε μία άτυχη στιγμή και ένα πολύ εντυπωσιακό ατύχημα.

Σε ένα γρήγορο πέρασμά του βρήκε με το εμπρός αριστερό φτερό σε ένα γεφυράκι, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην πλαγιά του βουνού.

Παρά τα πολλά μέτρα της πτώσης, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός είναι σε καλή κατάσταση, με το σημαντικότερο πρόβλημα για την ομάδα να είναι το αν θα προλάβουν να έχουν έτοιμο έγκαιρα το αυτοκίνητο για να συνεχιστούν οι δοκιμές ή να προλάβουν την έναρξη του αγώνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi