Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Lewis Hamilton στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, κλείνοντας με πανηγυρικό τρόπο τη σαιζόν που του εξασφάλισε έναν ακόμα τίτλο. Πίσω του τερμάτισαν, όση σημασία και αν έχει πλέον αυτό οι Vettel και Verstappen, ενώ από εδώ και πέρα και μετά από ένα διάλλειμα η προσοχή όλων θα στραφεί στην επόμενη σαιζόν.
To ενδιαφέρον πάντως του αγώνα επικεντρώθηκε στον Fernando Alonso για τον οποίο ήταν η τελευταία παρουσία σε γκραν πρι της Formula 1, καθώς και στον Raikkonen ο οποίος έκανε τον τελευταίο του αγώνα με την Ferrari, εγκαταλείποντας όμως προς μεγάλη του απογοήτευση στους πρώτους γύρους. Τέλος εποχής και για τον Ricciardo που αφήνει την ομάδα της Red Bull για την Renault χωρίς όμως να καταφέρει μια θέση στο podium που τόσο θα ήθελε.
Μία πλούσια σε εικόνες και ανταγωνισμό χρονιά έφτασε στο τέλος της αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ενα ακόμα πιο εντυπωσιακό 2019, καθώς οι αλλαγές στους οδηγούς αλλά και οι βελτιώσεις στις ομάδες την περίοδο των χειμερινών διακοπών, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Παναγιώτης Τριτάρης


ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
25/11/2018 στις 22:09
11 ΣΤΑ 21.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.