Σύνδεση

Featured

Έως και ένα χρόνοι οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις για την Mercedes

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες λόγω της έλλειψης ημιαγωγών είναι ιδιαίτερα έντονο με αποτέλεσμα σχεδόν όλες να καταγράφουν σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις των μοντέλων τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε Γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος της Mercedes-Benz Ola Kallenius ερωτήθηκε για το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα για την εταιρία του. Ο ίδιος απάντησε ότι η ζήτηση είναι μεγάλη αλλά οι περιορισμοί πολλοί.

Και έκανε σαφές ότι για κάποια μοντέλα ο χρόνος παράδοσης ίσως ξεπεράσει και τον ένα χρόνο!

Στην έκθεση του Μονάχου ο Kallenius είχε κάνει δυσοίωνες προβλέψεις λέγοντας ότι η συγκεκριμένη κατάσταση ίσως να συνεχιστεί μέχρι το 2023. Το σίγουρο κατά την δική του εκτίμηση είναι ότι όλο το 2022 θα κυλήσει με τα ίδια προβλήματα.

Η Daimler έχει κάνει πρόβλεψη για χαμηλότερες από τις προβλεπόμενες πωλήσεις στο τρίτο τρίμηνο λόγω της έλλειψης ημιαγωγών περιμένοντας λίγο καλύτερη κατάσταση προς τα τέλη της χρονιάς, αν δεν χειροτερέψει η κατάσταση με την τροφοδοσία σε microchips.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi

Citroen ELO: Το ηλεκτρικό concept που επαναπροσδιορίζει το αυτοκίνητο

Citroen

OMODA 5 SHS-H: Η ασφάλεια ως προτεραιότητα στην εποχή της ηλεκτροϋβριδικής

Featured

Το νέο Kia Stonic έρχεται ανανεωμένο στην Ελλάδα (Τιμές)

Featured