Σύνδεση

Featured

Διαρροή φωτογραφιών στην Κορέα από το νέο KIA Cee’d

Aν και θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά στην Ευρώπη, κάποιες φωτογραφίες από την Κορέα του νέου KIA Cee’d χωρίς καμουφλάζ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες αυτές, διατηρείται η κλασική σχεδίαση της μάσκας και της εισαγωγής αέρα, ενώ υπάρχουν αρκετές συγγένειες με το Rio. Πρόκειται για ένα τυπικό πεντάθυρο hatchback με αρκετά όμως μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία.

Πιο δυναμικό σε αισθητική από το Rio, έχει έναν σαφή ευρωπαϊκό “αέρα” στην εμφάνισή του, κάτι που γίνεται εμφανές όχι μόνο εμπρός αλλά και στο κομψό πίσω μέρος με τα νέα φωτιστικά σώματα.

Σε ότι αφορά το μηχανολογικό υπόβαθρο, αν και είναι σχετικά νωρίς για να γνωρίζουμε κάτι με ακρίβεια, είναι προφανές ότι θα χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα σύνολα της εταιρίας, τόσο σε diesel όσο και σε βενζίνη.

Αναμένεται η επίσημη εμφάνισή του να γίνει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει το πιο σπορ Pro_Cee’d σε ένα χρόνο από τώρα, το οποίο μάλλον θα πάρει αρκετά στοιχεία από το ιδιαίτερα όμορφο και προχωρημένο αισθητικά πρωτότυπο Proceed Concept που είδαμε πέρσι το φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo