Σύνδεση

BMW

KAI BMW M2 GTS ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΛΟΓΑ ΤΟ 2017

Η hard core BMW M2 θα ονομάζεται, σύμφωνα με το γερμανικό Auto Motor und Sport, GTS ή CSL, βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εξέλιξης και ο 6κύλινδρός της των 3.000 κυβικών θα ανέβει στα 400 άλογα, τουλάχιστον, σε σχέση με τα 370 που αποδίδει τώρα.

Οι επιδόσεις όσο και τα δυναμικά χαρακτηριστικά θα είναι βελτιωμένα και χάρη στην χρήση περισσότερου ανθρακονήματος στο αμάξωμα, καθώς και ενός νέου αεροδυναμικού πακέτου με μεγάλη πτέρυγα στο πίσω μέρος. Προαιρετικά θα είναι τα κεραμικά δισκόφρενα, ενώ θα υπάρχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε συνδυασμός με μείωση της απόστασης από το έδαφος.  

Στο εσωτερικό θα επικρατεί ανάλογος αέρας με αυτόν της M4 GTS, ενώ ο αριθμός παραγωγής σαφώς και θα είναι περιορισμένος.

Γιάννης Σκουφής

2014-473987-bmw-vision-gran-turismo1

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi

Citroen ELO: Το ηλεκτρικό concept που επαναπροσδιορίζει το αυτοκίνητο

Citroen

OMODA 5 SHS-H: Η ασφάλεια ως προτεραιότητα στην εποχή της ηλεκτροϋβριδικής

Featured

Το νέο Kia Stonic έρχεται ανανεωμένο στην Ελλάδα (Τιμές)

Featured