Σύνδεση

BMW

BMW KAI TOYOTA ΘΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ;

Η BMW και η Toyota ενδέχεται να συμπλεύσουν…

Η BMW και η Toyota ενδέχεται να συμπλεύσουν και σε άλλες κατηγορίες, πέρα από αυτές που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και αφορούν την από κοινού εξέλιξη της νέας Supra και μιας Z5 με χαρακτηριστικά σούπερ σπορ.

Έτσι οι φήμες θέλουν τις δύο εταιρείες να συνεργάζονται και για το διάδοχο του GT86, που θα αποτελέσει και τη βάση για μια νέα Z3 –η Ζ4 ίσως καταργηθεί στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της γκάμας. Παράλληλα από τη στιγμή που η Toyota θέλει ένα μικρότερο σπορ μοντέλο και η BMW μια Ζ1 στη βάση μάλλον υπάρχει και εδώ πρόσφορο έδαφος.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως θέλουν τους Γερμανούς και τους Ιάπωνες να συνεργάζονται και σε πολύ πιο μικρά και καθημερινά αυτοκίνητα, αναζητώντας οι μεν ένα εισαγωγικό Mini και οι δε το διάδοχο του high tech μεν αλλά αποτυχημένου δε iQ.

Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν και αν στο σημείο αυτό αναρωτιέστε γιατί η BMW με την Toyota σημειώστε πως και οι δύο εταιρείες δεν έχουν συνεργασίες και πως η κάθε μια είναι στον τομέα της κορυφαία.

Γιάννης Σκουφής

TOYOTA-IQ

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Audi δίνει παράταση ζωής στον εμβληματικό πεντακύλινδρό της

Audi

Το Kia PV5 κυριαρχεί στα ηλεκτρικά van στην Ευρώπη

Featured

Η νέα BMW Σειρά 3 με εμφάνιση Neue Klasse και χωρίς diesel

BMW

Zeekr 9X: Στην Ελλάδα με σχεδόν 900 ίππους

Featured