Σύνδεση

Featured

Aπίστευτο: Bέλγος πήρε κλήση για ταχύτητα 696 χλμ/ώρα!

Δεν ήταν πύραυλος, δεν ήταν κάποιο φτιαγμένο Keonigsegg (που ούτε κατά διάνοια θα μπορούσε), δεν ήταν αεροπλάνο. Αυτό που συνέλαβε ένα ραντάρ στο Βέλγιο να τρέχει με 696 χλμ/ώρα ήταν ένα απλό Opel Astra.

O Βέλγος οδηγός που βρέθηκε με αυτή την κλήση στα χέρια του πήγε να πάθει εγκεφαλικό, καθώς πέρα από την εξωφρενική ταχύτητα, εξίσου εξωφρενικό ήταν και το πρόστιμο που είχε υπολογιστεί αυτόματα: 6.597 ευρώ!

Προφανώς βέβαια η παρεξήγηση λύθηκε σχετικά γρήγορα καθώς ήταν προφανές ότι επρόκειτο για κάποιο λάθος του μηχανισμού της κάμερας. Και ο σούπερ Βέλγος με το διαστρικό Astra τιμωρήθηκε με ένα πολύ μικρότερο πρόστιμο, καθώς τελικά διαπιστώθηκε ότι η ταχύτητα του ήταν μόλις 10 χλμ/ώρα πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot E-208 GTi: Η επιστροφή του θρύλου στην ηλεκτρική εποχή

Featured

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Τα έκαναν… μαντάρα με τα ονόματα των ηλεκτρικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ