Σύνδεση

Audi

AUDI A1 QUATTRO GROUP B MTM: ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ LOOK ΚΑΙ 450 ΑΛΟΓΑ

Για τα 25α γενέθλιά της η εταιρεία βελτιώσεων MTM, που ειδικεύεται κυρίως σε μοντέλα των Audi, VW, Seat και Bentley παρουσίασε μια ειδική έκδοση Group B του Audi Α1, βαμμένη στα χρώματα του θρυλικού αγωνιστικού quattro και με έντονο σπορ χαρακτήρα. Ο οποίος οπτικά ενισχύεται από τα φουσκωμένα φτερά και τις αεροτομές, την εμπρός και κυρίως τη θηριώδη πίσω.

Κάτω από το καπό ο TFSI των 2.000 κυβικών της μάρκας αποδίδει ήδη 427 άλογα, ενώ ο στόχος είναι τα 450, που θα καταλήγουν σε όλους τροχούς.

Το συγκεκριμένο Α1 quattro ΜΤΜ θα κατασκευαστεί 10 φορές και θα κοστίζει από 120.000 ευρώ. Όποιος θέλει ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική αίσθηση θα μπορεί να επιλέξει και σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ διαθέσιμος είναι και ο 5κύλινδρος των 2.500 κυβικών του RS3. Ο οποίος στην έκδοση Α1 Nardo της MTM εξασφαλίζει μια τελική πάνω από 320 χλμ./ ώρα.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi