Σύνδεση

Featured

ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Αν έχετε άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου –για τα γνωστά 50άρια δηλαδή- η οποία είχε εκδοθεί από την Τροχαία, θα πρέπει μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου και σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, να την αντικαταστήσετε. Κι αυτό γιατί η διετής προθεσμία που είχε δοθεί για αυτόν το σκοπό λήγει την ημερομηνία που προαναφέραμε.

Η αλλαγή των συγκεκριμένων διπλωμάτων, τα οποία υπολογίζονται σε πάνω από 500.000, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε για να μην ταλαιπωρηθείτε, είναι υποχρεωτική.

Αν θέλετε να εξακολουθείτε να οδηγείτε μοτοποδήλατο και μετά την 18η Ιανουαρίου 2015 θα πρέπει να απευθυνθείτε είτε στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών του τόπου κατοικίας σας, είτε σε οποιοδήποτε ΚΕΚ.

Θα χρειαστείτε:

– Φωτοτυπία άδειας μοτοποδηλάτου

– Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση

– Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας

– Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου

Το κόστος αντικατάστασης της άδειας μοτοποδηλάτου ανέρχεται σε 30 ευρώ.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia

Αυτή η Ferrari 512 BBi είναι ένα θηρίο των ‘80s

Featured

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW