Το πρωτότυπο που βλέπετε λέγεται Full Moon, προέρχεται από την Akrapovic, την εταιρεία κατασκευής εξατμίσεων και έχει προκύψει σε συνεργασία με τη Slovenian Dreamachine Motorcycle, έπειτα από 800 ώρες εργασίας.
Το όνομα Full Moon οφείλεται στον εμπρός τροχό των 30 ιντσών, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και ανθρακόνημα, ενώ στην ουσία όλο το πρωτότυπο είναι φτιαγμένο γύρω από τις εξατμίσεις, που είναι ενσωματωμένες στο πλαίσιο.
Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά από τη στιγμή που η Akrapovic φημίζεται για αυτές, ενώ ο κινητήρας είναι ένας S&S Knucklehead 1.524 κυβικών. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αυτού του πραγματικά ξεχωριστού chopper είναι ότι δεν έχει στάντ. Δεν πέφτει γιατί η υδραυλική του ανάρτηση χαμηλώνει τόσο ώστε να στέκεται όρθιο.
Γιάννης Σκουφής
