Σύνδεση

Aprilia

EICMA 2016: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ENDURO SCOOTER & ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Μπορεί η Ducati 1299 Superleggera να είναι η μεγάλη σταρ της φετινής EICMA όμως στο Μιλάνο παρουσιάστηκαν και άλλα, πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα, με πρώτο και καλύτερο το Honda X-ADV. Πρόκειται για ένα μεγάλο σκούτερ με off road χαρακτηριστικά που κινείται από έναν V2 750 κυβικών με 55 άλογα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Παράλληλα η Honda παρουσίασε την CB 1000 RR των 192 ίππων και των 195 κιλών, μαζί με τις CB 650 F και CBR 650 F, καθώς και τη μονοκύλινδρη ψευδο- εντούrο CRF 250 Rally των 25 ίππων. Γενικά τα μικρά ψευδο- εντούρο έχουν στην ιταλική μεγαλούπολη την τιμητική τους μιας και παρουσιάστηκε η δικύλινδρη Suzuki V-Strom 250 (μαζί της και η GSX 250 R) των 25 ίππων, η επίσης δικύλινδρη Kawasaki Versys 300 με 38 ίππους και η BMW G 310 RS.

Από κει και πέρα σημειώνουμε την επιστροφή της Kawasaki Z 900, τα ενδιαφέροντα πρωτότυπα των BMW, KTM, Honda και Yamaha, με την τελευταία να παρουσιάζει τη συλλεκτική XSR 900 Abarth που θα κατασκευαστεί 695 φορές και η εμφάνισή της πιστώνεται και στους σχεδιαστές της Abarth. Περιορισμένη θα είναι πάντως και η παραγωγή των μοντέλων της MV Agusta.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured