Σύνδεση

BMW

BMW: ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΡΕΤΡΟ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΤΗΣ

H BMW Motorrad εξακολουθεί να καλλιεργεί το στυλ ρετρό που η ίδια λάνσαρε πριν από 3 χρόνια και έτσι στη φετινή Intermoto στην Κολωνία παρουσίασε δύο νέα μοντέλα που ακολουθούν πιστά αυτή τη λογική, τις R nineT Racer και R nineT Pure.

Και οι δύο κινούνται από τον αερο- ελαιόψυκτο μπόξερ των 1.200 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και 116 Nm και συνδυάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων. Αισθητικά η R nine T Racer μιμείται το στυλ της θρυλικής R 90 S, με το μισό φέρινγκ και το στρογγυλό προβολέα και κοστίζει στη Γερμανία από 13.300 ευρώ. Χίλια ευρώ πιο φτηνή είναι η R nineT Pure, που είναι τελείως γυμνή και έχει μόνο ένα στρογγυλό όργανο στο ταμπλό.

bmw-motorrad-2016-16

Παράλληλα η BMW ανανέωση και την τουριστική K1600 GT με τους 160 ίππους που πλέον έχει και όπισθεν, ενώ κάποιες αλλαγές έχουν γίνει και στις σπορ S 1000. Έτσι η σούπερ σπορ RR είναι πλέον στάνταρ μονοθέσια, ο βασικός της εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης DTC, ενώ υπάρχουν και νέοι συνδυασμοί χρωμάτων.

bmw-motorrad-2016-15

Το τελευταίο ισχύει και για την S 1000 R, που έχει και νέο πίνακα οργάνων καθώς και 165 άλογα (+5), ενώ αυτή είναι πλέον η ιποποδύναμη και της S 1000 XR.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured