Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GHE-O RESCUE: ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΗΡΙΟ

To Ghe-o Rescue είναι ρουμάνικο ATV (All Terrain Vehicle) και είναι τεράστιο, χωρίς ίχνος υπερβολής. Έχει μήκος 5,20 μέτρα, πλάτος 2,70 και ύψος 2,39, έχει χώρο στο εσωτερικό του για μέχρι και 11 επιβάτες, ζυγίζει 3,2 τόνους, η εμφάνισή του είναι τρομακτική και μπροστά του ακόμα και τα μεγαλύτερα SUV παραγωγής, σαν το Hummer H1, δείχνουν μικρά.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο του Rescue είναι τα μπαλόνια που έχει περιμετρικά και τα οποία μπορούν να φουσκώσουν όποτε υπάρχει ανάγκη προκειμένου να επιπλέει και να λειτουργεί ως αμφίβιο. Κι όλα αυτά γιατί το Rescue, όπως λέει και το όνομά του, έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να κινείται όσο το δυνατόν χωρίς πρόβλημα, σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Οι κινητήρες είναι βενζίνης με 340 έως 500 ίππους ή diesel με 220 έως 304, ενώ οι Ρουμάνοι δεν ανακοινώνουν επιπλέον στοιχεία και λεπτομέρειες.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz