Σύνδεση

Audi

Η KOSMOCAR ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η Κosmocar A.E., με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και ιδιαίτερα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συμμετέχει και υποστηρίζει το έργο κοινωνικών φορέων και οργανισμών. Στα πλαίσια αυτά αποφάσισε να στηρίξει το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την άνευ κόστους συντήρηση των αυτοκινήτων που ανήκουν σε αυτό  (12 επιβατηγά ŠKODA και 3 επαγγελματικά Volkswagen).

Όπως είναι γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που στηρίζεται στο συναίσθημα και κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Η Kosmocar, εκτιμώντας το σημαντικό έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» μέσω του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς, ελπίζει με τη συμβολή αυτή να βοηθήσει τις προσπάθειές του. 

Περικλής Στέφος

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot E-208 GTi: Η επιστροφή του θρύλου στην ηλεκτρική εποχή

Featured

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Τα έκαναν… μαντάρα με τα ονόματα των ηλεκτρικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ