Σύνδεση

Special

TRIUMPH BONNEVILLE T100: Η 2η ΖΩΗ ΤΗΣ

Υπάρχει merchandise και merchandise. Το πρώτο περιλαμβάνει τα κλασικά: ρούχα, αξεσουάρ, κούπες, ρολόγια, αναπτήρες, μινιατούρες κ.λπ. χρήσιμα και παντελώς άχρηστα.

Το δεύτερο είναι έξυπνες ιδέες σαν κι αυτές της Triumph, που χρησιμοποιεί τα εξαρτήματα της iconic Bonneville Τ100 για να φτιάξει όμορφα αντικείμενα, που κάποια αποδεικνύονται ιδιαίτερα λειτουργικά, όπως π.χ. η ζυγαριά κουζίνας με τα όργανα της Boneville ή το τριμπουσόν- μανέτα ή ο καλόγερος με τις βαλβίδες και κάποια άλλα καθαρά διακοσμητικά.

Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να είστε παραδοσιακοί τύποι δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Οι άγγλοι της Triumph έχουν φροντίσει και για σας, ενώ έχουν συμπεριλάβει στον κατάλογό τους τόσο ρούχα όσο και αξεσουάρ που αναφέρονται σε έναν από τους πιο διάσημους οπαδούς της μάρκας, τον Steve McQueen.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Η Opel eξετάζει κινεζικό ηλεκτρικό SUV για την ευρωπαϊκή αγορά

Featured

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia