Σύνδεση

BMW

BMW 4 GRAN COUPE ΤΟ 2015

Η γκάμα της BMW σειράς 4 θα ξεκινήσει με το κουπέ, στην πορεία θα ακολουθήσει το κάμπριο, ενώ προς τα τέλη του 2014, το αργότερο αρχές του 2015 θα είναι έτοιμο και το 4 Gran Coupe. Το οποίο αισθητικά θα ακολουθεί τα πρότυπα του μεγαλύτερου 6 Gran Coupe που είναι ιδιαίτερα κομψό και ταυτόχρονα σπορτίφ.

Το τελευταίο θα ενισχύεται από την κλίση της οροφής, ενώ οι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές θα εξασφαλίζονται από τα λίγο μεγαλύτερο μεταξόνιό του σε σχέση με τις δίθυρες εκδόσεις.

Κατά τα άλλα το εσωτερικό από πλευράς σχεδιασμού δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από αυτό του 4 Coupe που είναι λειτουργικό και πολυτελές, κάτι που βέβαια θα ισχύει και για τον εξοπλισμό. Όσο για τους διαθέσιμους κινητήρες κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι ίδιοι που κινούν και το κουπέ, με κορυφαίο προς το παρόν τον 6κύλινδρο turbo των 3.000 κυβικών και των 306 ίππων της 435i.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz