Σύνδεση

Featured

Η PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΗ MERCEDES C350e ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕST ΤΑΡΑΝΔΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ)

To σουηδικό περιοδικό Teknikens Varld είναι…

To σουηδικό περιοδικό Teknikens Varld είναι αυτό που το 1997 είχε αποκαλύψει το θέμα με την ολοκαίνουργια τότε Mercedes A-Class και το τεστ ταράνδου, ενώ τώρα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια και το οποίο δείχνει την plug-in υβριδική C350e να μη μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία τη δοκιμασία αρχικά με ταχύτητα 72 χλμ./ ώρα.

Στη συνέχεια οι δοκιμαστές του περιοδικού εκτελούν το test με ταχύτητες 67 και 66 χλμ. / ώρα, ενώ η δοκιμή ολοκληρώνεται με επιτυχία –χωρίς δηλαδή να πέσει καμία κορίνα στον προκαθορισμένο διάδρομο- μόνο όταν η ταχύτητα πέσει στα 64 χλμ./ ώρα. Χαρακτηριστικά και για λόγους σύγκρισης το Teknikens Varld αναφέρει πως η Citroen DS5 περνά χωρίς πρόβλημα το τεστ ταράνδου και με 74 χλμ./ ώρα.

Η Mercedes– Benz Σουηδίας από την οποία ζητήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα ανέφερε πως η plug-in υβριδική C350e πέρασε το test ταράνδου που η ίδια διοργάνωσε χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και με 75 χλμ./ ώρα και πως το αρνητικό αποτέλεσμα του περιοδικού οφείλεται στη χαμηλή πίεση των ελαστικών του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured