Σύνδεση

Audi

ΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ AUDI A8L SECURITY ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ

Τα θωρακισμένα μοντέλα θα έχουν την τιμητική..

Τα θωρακισμένα μοντέλα θα έχουν την τιμητική τους στην έκθεση της Φρανκφούρτης, μιας και εκτός από το Range Rover Sentinel των 400.000+ ευρώ θα παρουσιαστεί και το A8L Security. Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Audi, μιας και καλύπτει τη βαλλιστική προδιαγραφή VR9 (το προηγούμενο κάλυπτε τη VR7, ενώ το Range Rover τη VR8), κάτι που επιτυγχάνεται με τη χρήση εξωτικών ως επί το πλείστων υλικών.

AUDI-A8L-SECURITY-2016-2

Επιπλέον, υπάρχει θωρακισμένο κουτί ανίχνευσης και επικοινωνίας στο χώρο αποσκευών, ένα νέο σύστημα ασφάλισης και απασφάλισης των θυρών, καινούργιο ανεξάρτητο σύστημα εξαερισμού, κιτ έκτακτης εξόδου, ενδοσυνεννόηση και όλα τα απαραίτητα προκειμένου οι επιβάτες να έχουν πλήρη προστασία σε περίπτωση επίθεσης από σφαίρες, βλήματα και βόμβες. Το μόνο θέμα είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι (πλάκα κάνουμε)…

AUDI-A8L-SECURITY-2016-3

Το ανανεωμένο A8 L Security είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και κινείται είτε από τον V8 4.0 TFSI των 435 ίππων είτε από τον W12 ΤFSI των 500. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει τετρακίνηση, ενώ λόγω βάρους και των ειδικών runflat ελαστικών η τελική περιορίζεται στα 210.

Γιάννης Σκουφής

AUDI-A8L-SECURITY-2016-4

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz