Σύνδεση

Featured

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ SKODA SUPERB (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο πιο μεγάλο το αυτοκίνητο τόσο πιο απαραίτητο είναι ένα σύστημα αυτόματης στάθμευσης και το καινούργιο Skoda Superb δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Έτσι λοιπόν η ναυαρχίδα της Skoda θα μπορεί να εξοπλίζεται προαιρετικά με το σύστημα Park Assist 3.0, που είναι ένα από τα πιο σύγχρονα του είδους, μιας και διαθέτει και αισθητήρες ανίχνευσης κενής θέσης.

Μόλις εντοπιστεί η κατάλληλη θέση στάθμευσης ο οδηγός επιλέγει τη σχέση που πρέπει και το μόνο που έχει να κάνει είναι να ελέγχει την κίνηση του αυτοκινήτου με τα χέρια μακριά από το τιμόνι.

Βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί θα εκπλαγείτε πόσο αποτελεσματικό είναι ένα τέτοιο εξελιγμένο σύστημα αυτόματης στάθμευσης, που σε αυτήν του την εκδοχή λειτουργεί και για κάθετες θέσεις.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η νέα ηλεκτρική BMW M3 θα είναι πανίσχυρη και high tech

BMW

Τα SEAT Ibiza & Arona 2026 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζουν

Featured

Το νέο FIAT Panda Fastback θα έχει άλλη σχεδιαστική προσέγγιση

Featured

Nissan: Η 6η γενιά του Micra περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Nissan