Σύνδεση

Honda

ΤΟ ΝΕΟ HONDA CR-V ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ

Σε δύο χρόνια από τώρα η Honda θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του μεγάλου της –για την Ευρώπη- SUV, του CR-V που πρόσφατα όχι μόνο ανανεώθηκε αλλά απέκτησε και μια έκδοση 160 ίππων. Πάντα με τον diesel των 1.600 κυβικών, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση, ενώ πάντα υπάρχει και η βασική προσθιοκίνητη με τους 130.

HONDA-CR-V-2017-2

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το καινούργιο CR-V θα έχει μεγαλώσει από πλευράς διαστάσεων, θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητο και θα έχει και 7θέσια έκδοση, ενώ αν ψάχνετε το λόγο που η Honda θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση σημειώστε το ολοκαίνουργιο HR-V. Το οποίο θα παρουσιαστεί στη χώρα μας το φθινόπωρο και αναγκάζει το CR-V να μεγαλώσει προκειμένου να αποστασιοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Για τον ίδιο λόγο θα αποκτήσει και πιο premium χαρακτήρα, με ακόμα καλύτερης ποιότητα υλικά στο εσωτερικό, πιο upper class διάκοσμο και φουλ δυνατότητες διασύνδεσης.

HONDA-CR-V-2017-3

Αισθητικά θα υπάρχουν κοινά σημεία με το μικρότερο HR-V, ενώ παράλληλα θα εμπλουτιστεί και η γκάμα των κινητήρων με τον καινούργιο turbo βενζίνης των 1.500 κυβικών και των 130 ίππων.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz