Σύνδεση

Jaguar

Η JAGUAR F-TYPE R ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Το πυραυλοκίνητο Bloodhound SSC και η ομάδα…

Το πυραυλοκίνητο Bloodhound SSC και η ομάδα που το υποστηρίζει θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρεκόρ ταχύτητας στη ξηρά, ενώ ο τελικός στόχος είναι τα 1.600 χλμ./ ώρα. Οι δοκιμές που θα οδηγήσουν στην προσπάθεια επίτευξης του ρεκόρ έχουν ξεκινήσει ήδη από πέρυσι, ενώ η Jaguar λέει πως η FType R AWD έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Bloodhood.

Έτσι λοιπόν η βρετανική εταιρεία δεν έχασε την ευκαιρία και στο φεστιβάλ του Κόβεντρι θα παρουσιάσει την ειδική FTYPE R AWD Bloodhound SSC RRV –το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη ονομασία μοντέλου το έχει ήδη στο τσεπάκι της- που είναι και το πιο πρόσφατο δημιούργημα του ειδικού τμήματος αναβαθμίσεων SVR των Jaguar Land Rover. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι μεταξύ άλλων και η ειδική βαφή του αμαξώματός της, ενώ δίπλα της θα παρουσιαστούν στο Κόβεντρι και μια σειρά από ιστορικές Jaguar, όπως η C-Type του 1963, η D-Type Long Nose του 1956 και μια XJ13 του 1966, η μοναδική που υπάρχει.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured