Σύνδεση

Jaguar

OI ΓΡΗΓΟΡΕΣ JAGUAR ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ SVR KAI H ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ F-TYPE ΘΑ ΕΧΕΙ 600+ ΑΛΟΓΑ

Μέχρι τώρα οι top από πλευράς απόδοσης Jaguar χαρακτηρίζονταν ως R-S και R-S GT, ονομασίες που όπως διαπίστωσε η βρετανική εταιρεία πιο πολύ μπέρδευαν παρά ξεκαθάριζαν τα πράγματα, μιας και οι υποφήφιοι αγοραστές πίστευαν πως είναι εκδόσεις εξοπλισμού των R και τίποτα παραπάνω. Έτσι λοιπόν καταργούνται και στη θέση τους θα υπάρχουν πλέον, όπως και στη Land Rover, οι SVR.

JAGUAR-F-TYPE-SVR-2

Τη νέα επωνυμία θα εγκαινιάσει η κορυφαία εκδοχή της πολύ όμορφης F-Type, η οποία θα κινείται από μια αναβαθμισμένη έκδοση του V8 των 5.000 κυβικών της μάρκας με τον kompressor, που μέχρι στιγμής αποδίδει 550 άλογα και 680 Nm στην F-Type R και 575 άλογα στην περιορισμένης παραγωγής F-Type Project 7.

Στην F-Type SVR θα ξεπεράσει τα 600, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν εκτός από την κουπέ θα υπάρχει και ανοιχτή έκδοση. Σε κάθε περίπτωση πάντως το 0-100 θα είναι κάτω από τα 4, 0 δεύτερα, με πιθανότερη τιμή τα 3,8.

Γιάννης Σκουφής

JAGUAR-F-TYPE-SVR-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured