Σύνδεση

Featured

MITSUBISHI TRITON: ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ L200

Η Mitsubishi παρουσίασε στην Ταϊλάνδη, όπου και κατασκευάζεται, το Triton, που είναι η καινούργια γενιά του L200, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το 2015.

Έπειτα από 9 χρόνια λοιπόν η νέα γενιά το επιτυχημένο πικ-απ της Mitsubishi έχει αποκτήσει νέα εμφάνιση, με περισσότερες ακμές και λιγότερο έντονες καμπύλες, ενώ έχει διατηρηθεί η χαρακτηριστική μάσκα.

Κάτω από το ανανεωμένο αμάξωμα οι λύσεις που έχουν επιλεγεί είναι οι κλασικές για την κατηγορία: αμάξωμα τύπου σκάλας, άκαμπτος πίσω άξονας, κατά επιλογή τετρακίνηση, αλλά και το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Super Select, που διαφοροποιεί το L200 από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες ο γνωστός turbo diesel των 2.500 κυβικών που αποδίδει 136 ή 178 άλογα συνεχίζει κανονικά, ενώ η γκάμα εμπλουτίστηκε και από ένα νέο τετρακύλινδρο με 2.400 κυβικά και άμεσο ψεκασμό ο οποίος αποδίδει 181 άλογα και εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένος και από πλευράς κατανάλωσης.

Κατά τα άλλα οι Ιάπωνες έδωσαν έμφαση στη βελτίωση του επιπέδου θορύβου αλλά και αυτού της άνεσης από την ανάρτηση. Παράλληλα ανανεωμένο εμφανίζεται και το εσωτερικό.

Το νέο L200 όταν θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη θα διαθέτει μια πλήρη γκάμα αμαξωμάτων, που θα εκτείνεται από το μονοκάμπινο μέχρι και το διπλοκάμπινο, με το τελευταίο να διατηρεί την καρότσα των 1,80 μέτρων, έναντι των στάνταρ στην κατηγορία 1,50 έως 1,60 μέτρων.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz