Σύνδεση

Skoda

SKODA OCTAVIA G-TEC ME ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ 18.140 ΕΥΡΩ

Η καινούργια Skoda Octavia G-Tec των 1.400 κυβικών και των 110 ίππων, φυσικά με turbo, η οποία μπορεί να καταναλώσει τόσο βενζίνη όσο και φυσικό αέριο είναι άμεσα διαθέσιμη και στην Ελλάδα, σε τιμές που ξεκινούν από 18.140 ευρώ.

Όπως έχουμε γράψει πριν λίγες μέρες οι δεξαμενές φυσικού αερίου της είναι τοποθετημένες σε ξεχωριστό πλαίσιο κάτω από το πορτμπαγκάζ και ουσιαστικά δεν επηρεάζουν την πρακτικότητα της Octavia, μιας και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι 460 λίτρα για το σεντάν και στα 480 για το στέισον. Η χωρητικότητα των δεξαμενών είναι 15 κιλά υπό πίεση 200 bar, ποσότητα που επαρκεί για μέχρι και 410 χιλιόμετρα αποκλειστικής κίνησης με φυσικό αέριο (επίσημη μέση κατανάλωση 3,5 κιλά τα 100 χιλιόμετρα) και συνολικό κόστος μετακίνησης κάτω από 14 ευρώ (3,4 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα).

Η συνολική αυτονομία της Octavia G-TEC και με κίνηση με αμόλυβδη φτάνει τα 1.330 χιλιόμετρα, το 0-100 έρχεται σε 10,9 δεύτερα, η τελική της είναι 195 χλμ./ ώρα, ενώ η παρουσία της στη γκάμα της Skoda είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Πανόπουλος, διευθυντής Marketing της Βιαμαρ ΑΕ, αποκλειστικού εισαγωγέα των αυτοκίνητων ŠKODA στη χώρα μας, «στις μέρες μας, το CNG είναι μια πρακτική οδός για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης. Με την χρήση CNG, ικανοποιούμε τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις των πελατών μας, με οικονομικά και ολοκληρωμένα από κάθε άποψη οχήματα».

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz