Σύνδεση

F1

O SCHUMACHER ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ

Σχεδόν 6 μήνες μετά το τραγικό του ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις o Michael Schumacher δεν βρίσκεται πια σε κώμα, ενώ έφυγε από την πανεπιστημιακή της Grenoble για να συνεχίσει την μακρά φάση της αποκατάστασης του.

Αυτά είπε σε επίσημη ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος τύπου του Sabine Kehm, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 7άκις παγκόσμιος πρωταθλητής αντιδρά όταν κάποιος τον ακουμπά, ενώ αναγνωρίζει και φωνές.

Για το επόμενο στάδιο της αποκατάστασής του ο Michael Schumacher θα φιλοξενείται είτε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Chuv της Λωζάνης, είτε στο σπίτι του, που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων. Μάλιστα οι φήμες λένε πως η σύζυγός του Corina έχει διαθέσει μέχρι στιγμής το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να υπάρχει όλη η απαιτούμενη ιατρική υποδομή στην κατοικία τους.

Παρόλο που ο Schumi ξύπνησε από το κώμα η βελτίωση της κατάστασής του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ με βάση τα ιατρικά δεδομένα η επιδείνωση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιο γρήγορη σε έναν σχετικά νέο άνθρωπο, μόλις 45 ετών.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured