Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΑΡΩΜΑ ΦΟΡΑΣ; ΤΟ «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ» JUKE!

Για όλους μας η μυρωδιά του καινούργιου αυτοκινήτου είναι κάτι που συνδέεται άμεσα με τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής μας. Παρά το γεγονός ότι οι μυρωδιές αυτές προέρχονται κυρίως από διαλύτες και διάφορα άλλα χημικά (τα οποία δεν είναι και τόσο «αθώα», ιδίως για όσους πάσχουν από αλλεργίες), το άρωμα ενός καινούργιου σαλονιού ανήκει μέσα στην ιεροτελεστία της αγοράς. Και είναι μία από τις πιο επιθυμητές από όλους τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Έτσι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες ειδών περιποίηση για τα αυτοκίνητα, η Chemical Guys προωθεί στην αγορά ένα νέο άρωμα το οποίο μιμείται την μυρωδιά ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Και όπως υποστηρίζουν, το δικό τους προϊόν δεν έχει τα χημικά που υπάρχουν στα πραγματικά νέα μοντέλα, αλλά είναι ένα προσεκτικά κατασκευασμένο προϊόν που μυρίζει όπως η «πρώτη φορά».

Η ίδια εταιρία μάλιστα έχει στην παραγωγή ακόμα μία special επιθυμία για την παλιά, καλή σας Corolla: άρωμα με μυρωδιά ακριβού δερμάτινου σαλονιού. Και όπως λένε πρόκειται να ακολουθήσουν πολλές ακόμα. Για κάποιους δε σκληροπυρηνικούς δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκδοση «Kαμένο Goodyear» σε αποσμητικό ή «εξάτμιση Ferrari» σε after shave…

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz