Σύνδεση

Opel

TA OPEL ASTRA, CASCADA KAI INSIGNIA ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ HOLDEN STHN ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Opel, που είχε αποχωρήσει το 2013 από την Αυστραλία, θα επιστρέψει στην ήπειρο καθώς και στη Νέα Ζηλανδία έστω και έμμεσα. Κι αυτό γιατί τα Astra, Cascada και Insignia θα πωλούνται με τα σήματα της αυστραλιανής μάρκας της GM, της Holden.

Φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμα με φουλ γκάμα αλλά επιλεγμένα μοντέλα. Έτσι το Astra θα πωλείται ως 1.600 GTC και ως 2.0 VTR, που είναι το αντίστοιχο του OPC, το κάμπριο Cascada ως 1.600 turbo κι αυτό, ενώ το Insignia ως VXR (OPC) με τον V6 turbo των 2.800 κυβικών.

Γεγονός είναι πάντως πως η παρουσία της Opel στην Αυστραλία δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη, με βάση πάντα τις πωλήσεις της, καθώς το 2012 πούλησε συνολικά 541 Corsa, Astra και Insignia, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2013 ήταν μόλις 989.

Γιάννης Σκουφής

OPEL-AUSTRALIA-1

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jaguar Type 01: Η νέα ηλεκτρική εποχή ξεκινά

Jaguar

Υποχρεωτικά φώτα φρένων με αναβόσβημα στα καινούργια αυτοκίνητα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Stellantis επαναφέρει τα μικρά αυτοκίνητα πόλης

Featured

Η Opel ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό SUV με τεχνολογία Leapmotor

Featured