Σύνδεση

BYD

H BYD βγάζει νέες και πιο ασφαλείς μπαταρίες για τα ηλεκτρικά

Η κινέζικη εταιρία BYD, η μεγαλύτερη στον κόσμο σε πωλήσεις ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την δημιουργία ενός εργοστασίου για την παραγωγή σύγχρονης τεχνολογίας μπαταριών οι οποίες θα είναι και πιο ασφαλείς.

Η BYD σχεδιάζει να επενδύσει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου για τις μπαταρίες της στην Κίνα.

Η FinDreams Technology, η μονάδα μπαταριών της κινεζικής εταιρείας στοχεύει στην κατασκευή μιας εγκατάστασης με ικανότητα παραγωγής 40 GWh ετησίως της μπαταρίας με την ονομασία Blade.

Η μπαταρία Blade της BYD είναι μια λιγότερο ογκώδης μπαταρία φωσφορικού λιθίου-σιδήρου (LFP) η οποία σύμφωνα με την εταιρία, είναι ασφαλέστερη από άλλες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά και δεν παίρνει εύκολα φωτιά.

Η μπαταρία αυτή τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της BYD, όπως τα σεντάν Han και Seal που ανταγωνίζονται το Model 3 της Tesla στην Κίνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz