Σύνδεση

Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato: Μία και μοναδική

Αν και περιμέναμε ένα μοντέλο έστω και περιορισμένης παραγωγής από την συνεργασία της Alfa Romeo με το στούντιο του Zagato, τελικά μας προέκυψε ένα one-off αυτοκίνητο, το οποίο θα κατασκευαστεί για έναν Γερμανό φανατικό συλλέκτη της εταιρίας.

Οι σχεδιαστές του Zagato πήραν μία κανονική Giulia GTAm και μίκρυναν αισθητά το μεταξόνιο, δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό δίθυρο κουπέ.

Οι αναλογίες θυμίζουν αρκετά την παλαιότερη SZ, ενώ το εμπρός μέρος είναι ιδιαίτερα δυναμικό, με μεγάλες εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες και το καπό.

Στο πίσω μέρος υπάρχει η κλασική υπογραφή των σύγχρονων Zagato που έχουμε δει και σε κάποιες Aston Martin, με μία λωρίδα LED να “τρέχει” από άκρη σε άκρη.

Στο εσωτερικό διατηρείται το γνωστό περιβάλλον της Giulia, με αρκετά τμήματα να έχουν αλλαχθεί με carbon fiber, ενώ είναι καλυμμένο με δέρμα και πράσινες ραφές στο χρώμα του αμαξώματος.

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ενώ ο κινητήρας είναι ο γνωστός V6 biturbo με απόδοση 540 ίππους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz