Σύνδεση

Featured

Eπικό video: Ο Perez οδηγεί την Red Bull από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι!

Για πρώτη φορά φέτος η Formula 1 θα πάει στο Mαϊάμι μέσα στον Μάιο. Και για να το “γιορτάσει” η Red Bull είχε μία εκπληκτική ιδέα για ένα επικό video.

Η ιδέα είναι ότι ο Sergio Perez θα πρέπει να οδηγήσει την RB18 από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Μαϊάμι. Την πορεία του παρακολουθεί ο αρχηγός της ομάδας ο Christian Horner.

Στην πορεία του ο Checo αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, μέχρι και κροκόδειλο στην Φλοριντα. Τελικά μετά από 11 ώρες οδήγηση και με υποστήριξη από την ομάδα του, κατάφερε να φθάσει στην πίστα του Μαϊάμι.

Ο αγώνας στο Μαϊάμι θα γίνει στις 6-8 Μαίου, στο Miami International Autodromo, με διαδρομή 5,41 χιλιομέτρων και 19 στροφές, με την μέση ωραία των μονοθεσίων να υπολογίζεται στα 223 χλμ/ώρα.

Όμως αυτό αργεί λίγο ακόμα. Προς το παρόν πατήστε το play και απολαύστε ένα από τα πιο διασκεδαστικά video που έχουν γυριστεί με θέμα την σύγχρονη Formula 1.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz